Investering

Jag vill bjuda in dig till en personlig session med mig!

Oavsett om du vill ta nya personal branding- bilder eller göra en hel makeover-session, så är en fotografering hos mig något utöver det vanliga. En session kostar 1995kr och då ingår hårstyling och makeup för 2 personer, fotosessionen och ett bildvisningsmöte. Du kanske vill göra sessionen med din bästa vän, din mamma eller pappa, partner eller helt själv och för din skull. Oavsett så blir det en lyxig stund där du får hår och makeup stylat och jag vill ta de absolut bästa bilderna du någonsin sett av dig själv! Det är mitt jobb att ta fram supermodellen i dig och visa hur bra du kan bli på bild.

Du tar med dig 4-5 olika ombyten som vi stylar på plats och fotograferar så du får så många olika bilder att välja mellan som möjligt. Om du vill finns det klänningar i studion att låna, kanske vill du avsluta plåtningen med att göra bilder i Vanity Fair-stylad stil?

Vid ditt bildvisningsmöte får du se dina färdiga bilder, och du köper bara de bilder du älskar. Du kan välja mellan någon av våra kollektioner som börjar på 6495kr eller varför inte något att hänga på väggen, från 6595kr.

Frågor och svar

Vad kostar en session och vad ingår?

En session kostar 1995kr och en dag hos mig är både lyxig och något utöver det vanliga. Vi börjar sessionen med att du får träffa min makeupartist som kommer göra smink och hårstyling. Efter det går vi vidare med sjävla fotosessionen där jag guidar dig till olika poser, uttryck och variationer och vi stylar kläderna du har med dig för maximalt antal olika bilder.
Vill du finns det festklänningar vi kan använda oss av också.
Räkna med att en session tar ca 3-4 timmar att genomföra. Vi tar gott om pauser och det finns alltid tillgång till snacks och dricka i studion.
När du sedan får se dina redigerade bilder efter 1-2 veckor, väljer du själv hur många du vill köpa och du väljer bara de du älskar. Alla valda bilder levereras utskrivna på matt fine art papper, monterade i en passepartout samt en digital högupplöst kopia.

Vad finns det för betalningsalternativ?

Du kan välja att betala via faktura eller via Klarna. Hos Klarna väljer du själv hur du vill betala och detta är det mest populära alternativet.

Vad händer efter en session?

1-2 veckor efter din session ses vi igen och du får nu se dina färdiga, redigerade bilder.

Du kan se och känna på de produkter som finns att välja mellan. Kanske en handgjord porträttbox ifrån Italien? Eller varför inte en akryltavla att hänga på väggen?

Mina kollektioner börjar på 6495kr och kunder spenderar i snitt ca 8000kr på bilder efter en session. Det går bra att upp till 60 dagar efter fotograferingen komma tillbaka och köpa fler.

Var ligger din studio?

Du kan boka mig i Linköping och i Stockholm.
Studion i Linköping finns på Nygatan 42, ca 10 minuters promenad från tågstationen. I Stockholm finns studion i Årsta, söder om stan.

Jag vill ta nya headshots, kan du göra det?

Absolut! Vi skräddarsyr plåtningen helt efter det behov du har så vill du endast göra nya headshots till ditt CV eller bilder för personal branding i sociala medier så fixar vi det.
Headshots levereras efter 1-2 veckor via ett onlinegalleri. Du får en unik login och kan i lugn och ro välja ut dina favoriter.
De valda bilderna levereras högupplöst och med rättigheter att använda dem obegränsat (men ej sälja vidare utan tillstånd).

Redo att börja?