Mammor & döttrar

En porträttupplevelse

Wikström Photo söker mammor och deras döttrar i alla åldrar!


Under augusti bjuder Wikström Photo på en KOSTNADSFRI fotosession samt ett presentkort på 1000kr att spendera på produkter och bilder, totalt värde 2500kr. 

Ni kommer bli fotograferade av Jessica Wikström, en internationellt prisbelönt porträttfotograf. 


Varför borde vi boka?

En fotosession är så mycket mer än bara digitala bilder, här skapar vi tillsammans minnen och konstverk som ni och era barn kommer kunna se tillbaka på i många år framöver.

Under juli bjuder vi på en porträttfotografering (värde 1500kr) och ett presentkort på 1000kr. Ni får 45 minuter i studion med Jessica där hon guidar er till stämningsfulla och härliga bilder.

Presentkortet kan ni använda på något av våra bildpaket.

Presentkortet kan inte bytas mot kontanter.


Inget köptvång

Det finns inget köptvång kopplat till erbjudandet, men ni kommer ha möjlighet att se era bilder vid ett bildvisningsmöte som sker via Zoom dagarna efter fotosessionen. Då bestämmer ni vad ni vill beställa. Ni köper bara det ni älskar!


Vad kostar det?

Som exempel så börjar våra printkollektioner på 6995kr för 3st printade förstoringar i en snygg handgjord förvaringsbox . För den som vill kunna göra egna tavlor har vi digitala kollektioner som börjar på 8995kr för 5st högupplösta filer och våra wall art kollektioner på 14 995kr.

Titta gärna på vår Produktsida för inspiration och prisexempel! 

 

Övrig info 

Enkla enfärgade kläder är ofta bäst och vi kommer guida er igenom klädval och vad ni ska ta med er.

Fotograferingen kommer att ske i studion i Linköping.

 

ANMÄL ER NU! Endast 5 platser lediga! Gäller bokning i juli, fotosessionen kan ske i juli eller augusti.

Jag förstår att det inte finns något köptvång vid medverkan i kampanjen. Jag förstår att kostnad för produkter och bilder tillkommer, och att det är fotosessionen och presentkortet om 1000kr som ingår kostnadsfritt i erbjudandet.


Wikström photography


Nygatan 42, Linköping

jessica@wikstromphoto.se