Mammor & söner

En porträttupplevelse

Wikström Photo söker mammor och deras söner i alla åldrar för fotografering av nytt studiomaterial!


Som tack får deltagarna en KOSTNADSFRI fotosession samt ett presentkort på 1000kr att spendera på produkter och bilder. Övriga i familjen är också välkomna att delta!

Ni kommer bli fotograferade av Jessica Wikström, en internationellt prisbelönt porträttfotograf. 

Läs igenom informationen nedan innan ni anmäler er.


Varför borde vi delta?

En fotosession är så mycket mer än bara digitala bilder, här skapar vi tillsammans minnen och konstverk som ni och era barn kommer kunna se tillbaka på i många år framöver.

De som deltar får en kostnadsfri session med Jessica där hon under ca 45 minuter guidar er till stämningsfulla och härliga bilder. 

Ni får även ett presentkort på 1000kr att spendera på produkter och bilder. Ett perfekt tillfälle att äntligen ta de där efterlängtade familjebilderna!

VAD INGÅR I PORTRÄTTUPPLEVELSEN?

konsultation innan bokning


När du anmäler ditt intresse ringer vi upp dig och går igenom alla detaljer kring din kommande session. Vi går igenom alla frågor du har, priser och produkter och bokar in dig och din familj. Observera att intresseanmälan inte är bindande!

DIN FOTOGRAERING


Det är nu magin sker! Men känn ingen press, vi kommer förbereda dig inför sessionen och vad som är bra att ta med i klädväg samt vad som kan vara bra att tänka på inför att förbereda barnen. Vi tar också fram poser och hjälper er med vad ni ska göra framför kameran, allt ni behöver göra är att dyka upp!

ditt design- och bildvisningsmöte


Det är nu ni får se era bilder! Vi kommer att visa er de bästa porträtten från er session i ett bildspel. Vi kommer också att prata igenom vilka produkter och lösningar vi erbjuder. Det är under det här mötet ni kan göra era beställningar så det är viktigt att alla som vill kunna beställa bilder är med nu.


Våra kollektioner börjar på 6995 kr för 3st printade förstoringar i en exklusiv förvaringsbox och för den som vill kunna göra egna tavlor har vi digitala kollektioner som börjar på 8995kr för 5st högupplösta filer.

Titta gärna på vår Produktsida för inspiration och prisexempel! 


Leverans av era porträtt

1-4 veckor efter er session sker leveransen av era porträtt, lite beroende på vilken produkt ni valt. Och det här är det bästa med hela upplevelsen, att kunna börja njuta av era vackra bilder och minnen ni skapat tillsammans!

ANSÖK NU! Begränsat antal platser under april och maj.

Jag förstår att det inte finns något köptvång vid medverkan i kampanjen. Jag förstår att kostnad för produkter och bilder tillkommer, och att det är fotosessionen och presentkortet om 1000kr som ingår kostnadsfritt i erbjudandet.


FAQ

Var ligger studion?

A. Vi finns på Nygatan 42 mitt i Linköping. Håll utkik efter den gröna lilla dörren så hittar ni rätt!

Vad ingår?

A. Alla som deltar får en kostnadsfri fotografering med Jessica. De får också ett presentkort på 1000kr att spendera på produkter.

En eller ett par av bilderna från fotograferingen kan komma att användas i sociala medier eller i studion.

Kostar det något?

A. Själva fotograferingen är kostnadsfri (ord. pris 1500kr) och vi tar ut en bokningsavgift på 1000kr för att säkra din bokning. Bokningsavgiften återbetalas ifall ni inte skulle köpa något och väljer ni att köpa bilder så dras den av som rabatt. Ni har alltså totalt 2000kr i rabatt att köpa bilder för.
Det är bra att veta att de allra flesta som kommer till oss älskar sina bilder och väljer att köpa något från dagen.

Våra printkollektioner börjar på 6995kr och digitala kollektioner på 8995kr.

När kommer sessionen att ske?

A. Någon gång under april eller maj, beroende på hur bokade vi är. Helger bokas upp snabbast.

Hur köper vi bilder?

A. Det är inget köptvång kopplat till kampanjen, men ni har möjlighet att se era bilder under design- och bildvisningsmötet.
Det är bara under det här mötet det går att beställa bilder och vi arbetar inte med onlinegallerier. Därför är det viktigt att alla som vill kunna beställa bilder är med.
Våra priser börjar på 6995kr för minsta kollektionen printade bilder och wall art börjar på 14 995kr.

Vilka betalningsalternativ finns?

A. Ni kan betala er beställning antingen med kort, Klarna Faktura eller Klarna Delbetalning. Ni väljer vad som passar er bäst.


WIKSTRÖM PHOTOGRAPHY

Nygatan 42, Linköping

jessica@wikstromphoto.se