Priser


Hur vill du bli fotograferad och vad vill du använda bilderna till?

Till vår studio kommer allt från familjer och företag, till personer som aldrig stått framför kameran men vill uppleva lyxen att bli stylad och fotograferad. Det finns ingen bättre tid än nu att göra de där familjeporträtten med barnen, unna dig en fotosession för att uppleva ditt allra vackraste jag eller lyfta din hemsida med nya headshots.


Vid bokning av fotografering betalas en bokningsavgift för att säkra ditt valda datum. I avgiften ingår planering, fotografering och ett bildvisningsmöte där du väljer ut de bilder du älskar och vill köpa. Bilderna köps separat och i studion kan du kika på produkterna som finns att välja mellan.


Familjefotografering


3000 kr

En dag kommer dina barn leta efter fotografier på er tillsammans, så vänta inte med att skapa minnen och bilder att uppskatta i många år framöver!
En familjefotografering tar ca 45-60 minuter, beroende på hur gamla barnen är och hur många ni är.

Fineart porträtt


Från 3000 kr

En lyxig session utöver det vanliga! I priset ingår professionel makeup och hårstyling, lån av klänningar och styling för ett mer exklusivt resultat.

Gravidfotografering


3000 kr

Skäm bort dig själv med en gravidfotografering och föreviga din fina baby bump! Lån av klänningar ingår och vi stylar dig till en riktig supermodell!
Kostnad för makeup och hårstyling tillkommer, ange vid bokning om detta önskas.

Headshots


Från 3000 kr

Enklare headshots för tex. CV, hemsidor och press. I priset ingår 1st redigerad bild.

Personal Branding


Från 3495kr

Bilder för att matcha ditt brand. Makeup och hårstyling ingår och passar för företag, influencers och artister. I priset ingår 1st redigerad bild.

Wikström photography


Nygatan 42, Linköping

jessica@wikstromphoto.se