Systrar

En porträttupplevelse

SÖKES: Systrar!

Wikström Photo söker systrar i alla åldrar för fotografering av nytt studiomaterial!


Som tack får deltagarna en KOSTNADSFRI fotosession samt ett presentkort på 1000kr att spendera på produkter och bilder, totalt värde 2500kr. 

Ni kommer bli fotograferade av Jessica Wikström, en internationellt prisbelönt porträttfotograf. 


Varför borde vi delta?

En fotosession är så mycket mer än bara digitala filer, här skapar vi tillsammans minnen och konstverk som ni kommer kunna se tillbaka på i många år framöver.

De som deltar får en kostnadsfri session med Jessica där hon under ca 45 minuter guidar er till stämningsfulla och härliga bilder. 

Ni får även ett presentkort på 1000kr att spendera på produkter och bilder.  Ett perfekt tillfälle för de som funderat på att göra en porträttfotografering!

Presentkortet kan inte bytas mot kontanter.


Inget köptvång

Det finns inget köptvång kopplat till erbjudandet, men ni kommer ha möjlighet att se era bilder vid ett bildvisningsmöte som sker i anslutning till er fotosession. Då bestämmer ni vad ni vill beställa. Ni köper bara det ni älskar!


Vad kostar det?

Ordinarie pris för en fotosession är 1500kr men de som deltar i kampanjen får sessionen kostnadsfritt.

Som exempel så börjar våra kollektioner på 6995 kr för 3st printade förstoringar i en snygg förvaringsbox . För den som vill kunna göra egna tavlor har vi digitala kollektioner som börjar på 8995kr för 5st högupplösta filer. Våra wall art kollektioner börjar på 14 995kr.

Titta gärna på vår Produktsida för inspiration och prisexempel! 

 

Övrig info 

Enkla enfärgade kläder är ofta bäst och vi kommer guida er igenom klädval och vad ni ska ta med er.

Fotograferingen kommer att ske i studion i Linköping.

 

ANSÖK NU! Begränsat antal platser.

Jag förstår att det inte finns något köptvång vid medverkan i kampanjen. Jag förstår att kostnad för produkter och bilder tillkommer, och att det är fotosessionen och presentkortet om 1000kr som ingår kostnadsfritt i erbjudandet.


Wikström photography


Nygatan 42, Linköping

jessica@wikstromphoto.se